Dynamiek door familiale roots.

D interieur werd opgericht in 1998 door de familie Demuynck uit Wevelgem. Met behulp van de ervaring van Christian en Francine Demuynck, sinds meer dan 30 jaar zaakvoerders van Zetelfabriek Demuynck (zitmeubelen) en Meubelfabriek Demtre (massieve meubelen), startte Bruno Demuynck een volledig nieuw bedrijf op, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van maatmeubilair en parket. In Estaimpuis werd een bedrijfsgebouw van 3000 m² gebouwd. Om te beantwoorden aan de groei investeerde D interieur in 2013 in de verdubbeling van die capaciteit. Hierin werden niet alleen het automatisch platenmagazijn en het volledig machinepark ondergebracht. Een deel van het nieuwe gebouw werd bovendien ingericht als showroom. Het volledige aanbod van materialen, technische mogelijkheden, afwerkingen en ideeën voor los meubilair wordt hier getoond.

De expertise van D interieur en de flexibiliteit dankzij het uitgebreid machinepark zorgen ervoor dat de creativiteit van de interieurarchitect niet ingeperkt wordt.

Kwaliteit door ervaren vakmensen en innovatief machinepark.

Bij de opstart in 1998 had D interieur 1 medewerker. Er werd bewust gekozen om geen eigen ontwerpafdeling te ontwikkelen maar te streven naar een lange termijn samenwerking met interieurarchitecten. Dankzij de kwalitatief afgewerkte projecten groeide het vertrouwen in de markt voor deze jonge KMO snel. De mond-aan-mond reclame deed vlot haar werk.

Stap voor stap werd het machinepark uitgebreid met de meest innovatieve machines en technieken. De verwerking van grondstoffen gebeurt computergestuurd op verschillende machines waardoor een efficiënte productie en een perfecte afwerking gegarandeerd is.

Na 5 jaar was de naam D interieur meer en meer gekend bij interieurarchitecten en kon er reeds een mooie lijst van referenties voorgelegd worden zowel in particuliere als professionele projecten. Gerenommeerde en opkomende interieurarchitecten deden regelmatig een beroep op D interieur. Inmiddels was D interieur verder gegroeid tot een personeelsbestand van 11 werknemers.

Op vandaag stelt D interieur 42 vakmensen te werk. Voor de toekomst plannen wij verder te gaan op de ingeslagen weg. Met onze doorgedreven vakkennis, ons streven naar perfectie en een correcte, eerlijke relatie met onze klanten willen wij voor klant en architect een vaste partner zijn voor kwalitatief maatmeubilair en parket.

Missie

Met een doorgedreven vakkennis en een streven naar perfectie, op basis van een correcte en eerlijke relatie, wil D interieur voor klant en architect een vaste partner zijn voor kwaltatief maatmeubilair en parket.

Vorige
Volgende